NIEUWS: Accenture BeLux Innovation Awards

Innovatief concept in de financiële sector? Schrijf u dan nu in voor de Accenture BeLux Innovation Awards!

Accenture organiseert voor de tweede maal de Accenture BeLux Innovation Awards in België en Luxemburg voor Financiële Dienstverlening. Al wie recent een innovatief concept lanceerde binnen de financiële dienstverlening nodigen wij graag uit zich in te schrijven voor de Accenture Innovation Awards.

 

U en uw concept dichter bij prominenten binnen de financiële sector

De Accenture BeLux Innovation Awards voor Financial Services verzamelt innovatieve, nieuwe producten en concepten, gericht op financiële dienstverlening, binnen de Belgische en Luxemburgse markt. Deze producten en concepten worden onderworpen aan een selectieproces, waaruit zowel een vakjury als het publiek een winnaar selecteert. De leden van de vakjury zijn stuk voor stuk specialisten op gebied van innovatie binnen België en Luxemburg en hebben hun sporen in de financiële wereld ruimschoots verdient.

 

Wees er snel bij!

De inschrijvingen voor de Accenture BeLux Innovation Awards lopen tot eind oktober, dus wacht niet langer! Om mee te kunnen dingen voor de Jury Award of de Publieksprijs moet uw concept/product aan volgende voorwaarden voldoen:

  • uw concept/product werd gelanceerd na 01/01/2010
  • uw concept is actief binnen de financiële sector in België en/of Luxemburg  (inclusief pilot of POC mode)
  • uw concept is innovatief  en relevant voor de eindgebruiker
  • Bij voorkeur deel van een groter ecosysteem bestaande uit meerdere bedrijven

Opnieuw participeren met hetzelfde concept als in 2012 is toegelaten, indien het concept geëvolueerd is sinds de vorige editie.

 

Wenst u uw concept in te schrijven, of kent u een innovatieve financiële dienst of product? Schrijf u in of tip een concept via de website van Accenture: www.accenture.be/innovationawards

 

Heeft u vragen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar fs-innovation-awards@accenture.com

Advertenties

Over Strategisch Innoveren

Strategisch Innoveren Vlaanderen is een initiatief van Universiteit Hasselt en wordt gefinancierd door EFRO en Vlaanderen in Actie (Pact 2020). Binnen het project Strategisch Innoveren Vlaanderen krijgen KMO’s de kans om met een kernteam uit hun bedrijf en onder begeleiding van een ervaren consultant hun bedrijfsstrategie te (her)bepalen. Het Vlaamse KMO-innovatieproject wil hen helpen prioriteiten te stellen én knopen door te hakken. De resultaten monden uit in een concreet actieplan op maat van de KMO.

Geplaatst op 25/10/2012, in Accenture, Financiële dienstverlening, Innovatie, Innovatief concept, Innovation Awards en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: