GETUIGENIS: Emrol uit Malle

Het bedrijf Emrol uit Malle is gespecialiseerd in producten zoals batterijen, laders en toebehoren. De belangrijkste activiteiten van Emrol behelzen logistiek en dienst na verkoop c.q. service van batterijen en accessoires van toeleveranciers. Daarnaast ontwikkelt Emrol elektronica voor de batterij-industrie. Het familiebedrijf is in 1981 opgericht. Met 23 werknemers bereiken ze vandaag een omzet van 11,5 miljoen euro.

 

In 2010 besloot business manager Ing. Stefan Louis deel te nemen aan het project Strategisch Innoveren in Vlaanderen 1 met Consortium Bundel.biz. De focus van het traject Strategisch Innoveren was gericht op de verdere marktontwikkeling van de bestaande producten, het identificeren van groeimarkten binnen de bestaande geografische markt (Benelux).

 

Business manager Ing. Stefan Louis van Emrol getuigt over zijn deelname aan Strategisch Innoveren:

“Jaap Cleutjens en Siska Van Houdt van Consortium Bundel.biz staan mij al meer dan een jaar bij met strategisch advies. Een samenwerking die ik als zaakvoerder van 3 business units als heel nuttig ervaar. Het pakket aan ervaring dat zij meedragen op internationaal en innovatief vlak helpt hen om op een zeer hoog niveau een spiegel voor te houden die je vaak moeilijk intern vindt.”

“lk heb taken aan hen uitbesteed die ze met een kwaliteit hebben afgewerkt die ik zelden tegenkom. Teksten zijn zeer goed geschreven, helder en inspirerend. ln een ander project hebben ze het MT en alle medewerkers geleerd meer te werken met de informatie waarover we intern al beschikken. Hierdoor onderneemt ons team nu resultaatsgerichter met harde en meetbare resultaten in het vizier, zowel als bedrijf én als individu. Kortom, het geld meer dan waard.”

 

Consortium Bundel.biz

Bundel.biz is gecertificeerd uitvoerder van het project Strategisch Innoveren. De consultants van Bundel.biz hebben allen een ruime ervaring in het bedrijfsleven en met ondernemerschap.

Bundel.biz omvat o.m. de volgende vakgebieden: Maintenance Management, Performance Management, Management Accounting, Strategisch Management, Management van Technologie en Innovatie, Sales & Marketing Management, Business Development,  Kwaliteitsmanagement en Veiligheid, Financieel Management, Bedrijfsovernames, Recovery Management, ICT Advisering, ICT Management, ICT Projectleiding, HR en P&O.

Contactgegevens

Jaap Cleutjens

T: +31 (0) 45 546 14 88
M: +31 (0) 6 5104 2299
E: jaap.cleutjens@bundel.biz
W: www.bundel.biz

Over Strategisch Innoveren

Strategisch Innoveren Vlaanderen is een initiatief van Universiteit Hasselt en wordt gefinancierd door EFRO en Vlaanderen in Actie (Pact 2020). Binnen het project Strategisch Innoveren Vlaanderen krijgen KMO’s de kans om met een kernteam uit hun bedrijf en onder begeleiding van een ervaren consultant hun bedrijfsstrategie te (her)bepalen. Het Vlaamse KMO-innovatieproject wil hen helpen prioriteiten te stellen én knopen door te hakken. De resultaten monden uit in een concreet actieplan op maat van de KMO.

Geplaatst op 31/10/2012, in adviesbureaus, Bundel.biz, Emrol, getuigenis, Stefan Louis, Strategisch Innoveren, Subsidie, Toekomststrategie en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: