25/10/12: KMO Kennisbeurs Leuven

Op 25 oktober verzamelen de belangrijkste Vlaamse kennisinstellingen in de Brabanthal in Leuven voor de KMO Kennisbeurs.

Het KMO-innovatieproject ‘Strategisch Innoveren’ zal ook aanwezig zijn op de stand van Associatie Universiteit-Hogescholen Limburg (UHasselt, PHL & Xios).

 

Programma

Tussen 13u30 en 19u kan je met meer dan 50 specialisten van kennisinstellingen en studiebureaus kennismaken op de beursvloer, met aansluitend een receptie.  Laat je ondertussen ook inspireren door specialisten uit verschillende domeinen. Zij laten in korte presentaties hun licht schijnen op enkele opvallende trends en evoluties in hun onderzoeksdomein. Deze inspiratiesessies gaan door van 14u30 tot 18u15 in 2 aparte zalen.

 

Praktisch

 
Datum en uur

Donderdag 25 oktober 2012 Beursvloer geopend van 13u30 tot 19u. Inspiratiesessies van 14u30 tot 18u15. Receptie van 19u tot 20u.

 
Inschrijven

Iedereen is welkom op de beurs. Zowel startende ondernemers, KMO’s als grote bedrijven kunnen deelnemen. Inschrijven gebeurt via het registratieformulier. Wanneer er meerdere personen van jouw bedrijf komen, dien je per persoon dit formulier in te vullen. Uiteraard moet je jouw vragen slechts bij één deelnemer vermelden.

LET OP! Voor vragen die gesteld worden na 14 oktober kunnen wij geen antwoorden garanderen. Uiteraard kan je wel gewoon naar de beurs komen en zelf ten rade gaan bij de standhouders.

 
Prijs

De deelnameprijs is €55 (excl. BTW).

 
Locatie

Brabanthal Brabantlaan 1 3001 Leuven (Heverlee)

De Brabanthal ligt in hartje Brabant, aan de expressweg Meerdaalboslaan (N25), die de Tiensesteenweg (N3) met de Geldenaakse Baan verbindt.

 
Meer info

Meer info via http://kmokennisbeurs.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s