25/10/12: Beurs ‘Ondernemen in Vlaanderen’ Gent

De vierde editie van de beurs “Ondernemen in Vlaanderen” gaat door op donderdag 25 oktober 2012 in Flanders Expo te Gent, in samenwerking met het Agentschap Ondernemen en Vlaanderen in Actie.

Het Agentschap Ondernemen wijst op haar stand ondernemers de weg en geeft een overzicht van het aanbod aan diensten. Op de stand stelt het Vlaams Ondernemerschapsbevorderend Netwerk eveneens de werking van gesteunde lopende projecten in de kijker op haar stand. De Startersinitiatieven, Ondernemingsplanwedstrijden, het Nieuw Industrieel Beleid, Opvolging en Overname en Groei krijgen dit jaar extra aandacht. Op de beurs worden enkele workshops door het Agentschap Ondernemen georganiseerd die nauw verbonden zijn met projecten binnen het VON.

 

Sessie “Uitrol ‘Gazellesprong’ door de Vlaamse overheid : hoe de overheid (potentiële) groeibedrijven wil ondersteunen “

15u50 tot 16u30 |  Artevelde room

Op deze infosessie zal U informatie krijgen over de toekomstige ondersteuning van Vlaamse groeibedrijven en zal u via een bedrijfsgetuigenis vernemen welke waarde externe hulp kan hebben bij de (her)formulering van de groeistrategie. Dhr. Royackers van Agentschap Ondernemen zal het nieuwe beleid uiteenzetten. Met de ‘Gazellesprong’ tracht de Vlaamse overheid (potentiële) groeibedrijven te ondersteunen. Via een aantal intermediaire organisaties zullen deze bedrijven gesensibiliseerd worden tot doorgroei, zullen ze info, opleiding, netwerkmogelijkheden, enz. krijgen en krijgen zij toegang tot een betoelaagde strategieoefening. De effectieve uitrol van de ‘Gazellesprong’ zal begin 2013 starten, doch u krijgt nu reeds een inkijk in dit programma. Aanvullend zal de heer Ooms van Omco Air Treatment NV uit Lier via een praktijkgetuigenis uitleg geven over het nut van dergelijke strategie-oefening.

Omco Air Treatment heeft met Nelson Business & Strategy in 2012 een Strategisch Innoveren traject doorlopen.

 

Meer info via http://www.ondernemeninvlaanderen.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s