Wegenbouw Martin

Strategisch Innoveren als gereedschap om strategisch te bouwen aan de toekomst

Wegenbouw MartinBouwen zit Wegenbouw Martin in het bloed. Bouwen voor anderen, welteverstaan. Want in het werk van alledag ontbrak de tijd en ruimte om strategisch te bouwen aan de toekomst van het bedrijf zelf. De informele communicatie zoals die goed werkt voor kleine organisaties, moest mee veranderen met hun groeiende omvang. Het project Strategisch Innoveren heeft in dit kader zeer zeker een positieve bijdrage geleverd, aldus Leo Janssen. Zijn toelichting als zaakvoerder van Wegenbouw Martin:

“De begeleide sessies met de consultants zijn voor ons gereedschap geweest om bepaalde zaken bespreekbaar te maken. De niet-dagdagelijkse dingen met betrekking tot visie en de organisatie. Andere bedrijven hebben daar misschien al tools voor, maar wij hadden die niet.”

De focus van het project Strategisch Innoveren lag voor Wegenbouw Martin voornamelijk op de verbetering van de groepswerking. Voor een interne innovatiefocus was het effectief samen zitten van grote waarde voor hen. De betrokkenheid, inzet en gedachtegang van de werknemers deelnemend aan de strategische sessies, bleek verrassend positief, verklaarde Leo Janssen.

Vanuit interne optimalisatie van samenwerking en verantwoordelijkheden kan pas externe groei worden gerealiseerd, in de situatie van Wegenbouw Martin. En in dit streven timmeren zij goed aan de weg. Een soortgelijk project hierop volgend, acht de zaakvoerder niet nodig. Hij verklaart nader: “Verschillende acties zijn inmiddels van start gegaan, waarbij de betrokkenheid van consultants zeer welkom is vanwege hun expertise.” Een waardevolle oefening, aldus een tevreden bestuurder terugblikkend op het project Strategisch Innoveren.

Bedrijfsfiche

Bedrijf: Wegenbouw Martin

Locatie: Bocholt

Zaakvoerder: Leo Janssen

Sector: Bouwnijverheid

Leeftijd: +20 jaar

Aantal werknemers: 33

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s