Adviesbureaus

Gecertificeerde adviesbureaus Strategisch Innoveren Vlaanderen (Editie 2011-2013)

Voor de ondersteuning bij het doorlopen van het traject heeft u als KMO de keuze uit onderstaande lijst van gecertificeerde Strategisch Innoveren adviesbureaus.

 

Keuze adviesbureau

Ieder adviesbureau heeft zijn eigen expertise in huis. Het is dus belangrijk om een goede keuze te maken welk adviesbureau uw KMO het beste kan ondersteunen in het Strategisch Innoveren traject. Indien u graag meer informatie wilt over welk adviesbureau uw bedrijf het best kan begeleiden, kan u ons vrijblijvend contacteren via strategisch.innoveren@uhasselt.be of via 011 26 86 40.

 

Rol adviesbureaus

De adviesbureaus hebben in het Strategisch Innoveren traject een faciliterende rol. De consultants zorgen ervoor dat het gesprek begint maar vooral dat het afgerond wordt met een concreet actieplan op maat van de KMO.

 

Europese aanbesteding

Een rechtstreeks gevolg van de grootschaligheid van dit project, is een totaal financieel volume dat groter is dan de Europese drempelbedragen. Dit vereiste een Europese openbare aanbestedingsprocedure waarin de hierboven genoemde adviesbureaus werden geselecteerd. Het is dus niet meer mogelijk om u aan te melden als uitvoerende consultant van Strategisch Innoveren Vlaanderen 2.

 

Training methodiek

De methodiek achter Strategisch Innoveren is sinds het eerste gebruik ervan in 2004 uitvoerig doorontwikkeld, getest en toegepast in meer dan 800 KMO’s. Om de brede ervaring met de methodiek te delen, worden alle consultants verplicht getraind en daarna opgevolgd. Enkel door ons gecertificeerde adviesbureaus mogen de Strategisch Innoveren methodiek toepassen.

Advertenties